Marca americană Ram a dezvăluit o camionetă numită 700, o versiune revizuită a Fiat Strada. 
Mașina, care a devenit posibilă în cadrul alianței Fiat Chrysler Automobiles (FCA), este destinată Americii Latine, inclusiv Mexicului, Braziliei și Argentinei. Se zvonește că producția Ram 700 va fi înființată la o întreprindere din orașul brazilian Betim. Vânzările de preluare vor începe în primul trimestru al anului 2021.

Pe plan extern, Ram 700 nu este practic diferit de modelul italian: doar alte logo-uri corporative și o grilă de radiator ușor modificată vorbesc despre apartenența la marca americană.

Capacitatea de încărcare a pick-up-ului, capabilă să tracteze o remorcă cu greutatea de până la 400 kg, a fost de 750 kg. Ram 700 va fi disponibil în cabine duble și simple, în trei niveluri: SLT, Big Horn și Laramie. Primele două vin cu o unitate pe benzină de 1,4 litri cu 85 CP, iar mașina din versiunea „mai veche” este echipată cu un motor turbo de 100 de cai putere cu un volum de lucru de 1,3 litri. Ambele motoare sunt alimentate de o transmisie manuală cu 5 trepte și de tracțiune față.

Lista echipamentelor disponibile include un diferențial frontal cu blocare electronică, optică LED, precum și un complex multimedia cu ecran tactil și suport pentru Apple CarPlay și Android Auto.
Fii la curent

Abonează-te la newsletter