Vânzările Fiat Tipo reproiectate vor începe în a doua jumătate a anului 2020. Probabil, prețurile în Italia vor începe de la 16 mii de euro. Acum cea mai accesibilă opțiune este estimată la 15 mii de euro. 

Fiat Tipo produs în Turcia arată bine, are un interior frumos, un set bogat de unități de putere și modificări. Cumpărătorilor li se oferă un sedan, hatchback cu cinci uși și break, plus diverse spectacole, inclusiv sportive. Nu este surprinzător faptul că jumătate de milion de mașini Tipo au fost fabricate în Bursa în trei ani. Iar italienii nu vor încetini. De exemplu, în gama familiei actualizate , acestea vor adăuga o modificare pseudo-off-road cu suprapuneri caracteristice din plastic argintiu pe bara de protecție frontală. 

Potrivit zvonurilor, Tipo va primi o versiune hibridă cu un motor 1.0 cu trei cilindri, „mecanică” cu șase trepte, un generator de pornire cu curent de 12 volți și o baterie litiu de 11 Ah. Centrala este împrumutată de la  Fiat Panda și 500 de hibrizi .

Cel puțin, acest lucru este promis de fotografiile făcute de cineva la o fabrică de asamblare din Turcia. În plus față de o altă bară de protecție, Tipo restilizat are o grilă de radiator modificată și faruri cu LED-uri. Și o persoană din interior a fotografiat o parte din interiorul mașinii actualizate. Și aici atenția noastră a fost atrasă de un panou de instrumente virtual, pe care Tipo nu îl avea până acum. Se pare că a fost realizat în același mod cu un afișaj mic și sectoare analogice pe părțile laterale. Din nou, remarcăm și un volan cu o parte centrală și spițe de altă formă.
Mai multe detalii despre noutățile Fiat, va sunt oferite de colegii noștri de la Kampur Com, Brașov. 
Fii la curent

Abonează-te la newsletter